Programma Traineeship

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen, samen met andere specialisten van wie je veel kunt leren. Het betekent je job slim en efficiënt uitoefenen, met ruimte voor innovatie, en in het belang van de klant en de toekomst van de bank.  

Je maakt deel uit van een flexibel team van professionele medewerkers die de uitdaging van de complexe en snel veranderende financiële wereld op een moderne, proactieve en innoverende manier tegemoet gaan.  

Het traineeship start in oktober 2018 en duurt een jaar. Gedurende twaalf maanden werk je mee aan ‘real life’ projecten in verschillende departementen. Je programma bestaat uit twee opdrachten van vier maanden en een opdracht van drie maanden. De twee projecten van vier maanden worden vooraf bepaald in functie van de noden van de bank. Het project van drie maanden bepaal jij zelf, in overleg met je coach.

Tussen elke opdracht in plan je zelf ‘meekijkdagen’ op een afdeling naar keuze, waar je met je eigen ogen kan zien hoe het er aan toegaat. Er staat ook een bezoek aan het hoofdkantoor in Amsterdam op het programma. Ten slotte volg je ook een opleiding rond bankieren, zodat je vertrouwd geraakt met onze kernactiviteiten.

Begeleiding