Betere bank, betere wereld

Betere bank - betere wereld

Betere bank

In onze bedrijfsvoering streven wij ernaar om onze inspanningen m.b.t. duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen op te voeren en te delen met anderen. Dat betekent ook dat we een bedrijfscultuur tot stand brengen waarin we duurzame relaties met al onze stakeholders opbouwen. Centraal in deze bedrijfscultuur staan onze kernwaarden of Business Principles die een richtsnoer zijn voor hoe wij handelen met onze stakeholders.  

Daarnaast vinden wij het essentieel om steeds uw belang als klant centraal te stellen. U vertrouwt ons per slot van rekening uw geld toe, en verwacht van ons dat wij daar in alle transparantie en zo maatschappelijk verantwoord mogelijk mee omgaan.

Betere wereld

Bij ABN AMRO België N.V. willen wij onze financiële expertise inzetten voor de samenleving, en op die manier meebouwen aan uw wereld van morgen. Dat lijkt ons de aangewezen manier om als onderneming onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen.

Zo adviseren we u met veel plezier hoe u kunt investeren in goede doelen of duurzame beleggingsproducten. En als u een zakelijke klant bent, dan assisteren we u graag bij het nastreven van sociaal ondernemerschap. Bovendien wenden we onze positie in het bedrijfsleven aan om duurzaamheid te bevorderen.