Educatie

educatie

Bij ABN AMRO zijn we ervan overtuigd dat iedereen talent heeft. Het is een kwestie van het te ontdekken, en die ontdekkingstocht begint op school. Daarom steunt ABN AMRO verschillende initiatieven in samenwerking met de Julianaschool in Brussel. 

Trotskoffer”, een talentenprogramma voor leerlingen van de basisschool, biedt kinderen de kans om te ontdekken waar ze goed in zijn en stimuleert tegelijkertijd scholen om actief aan talentontwikkeling te doen. In de trotskoffer kunnen kinderen dingen bewaren waar ze trots op zijn: tekeningen, goede toetsen, foto’s van activiteiten, muziekboeken,… Het programma is ontwikkeld in nauwe samenwerking met onderwijsspecialisten, onderzoekers en wetenschappers en biedt leerkrachten een instrument om talenten te ontdekken en te bespreken. ABN AMRO steunt dit project financieel.

Tijdens de week van het geld geven medewerkers van ABN AMRO kinderen van de Julianaschool les over geld. Op een interactieve en leuke wijze leren we hen de waarde van geld kennen en hoe ze er verstandig mee om moeten gaan. Als Partner van de Toekomst stellen we voor dit project onze expertise ter beschikking.