Partner van de Toekomst

partner van de toekomst
ABN AMRO als partner van de toekomst.

Sponsering museum
Kunst en cultuur

Hockey
ABN AMRO : gepassioneerd sponsor van hockey en voetbal

Als Partner van de Toekomst willen we actief meebouwen aan een beloftevolle toekomst voor mens en maatschappij. We bereiken deze doelstelling door talentvolle individuen en ambitieuze organisaties een duwtje in de rug te geven; we ondersteunen ze in het ontdekken van talent en stimuleren ze in hun ontwikkelings- en ontplooiingskansen. 

We kiezen onze partners nauwkeurig en niet willekeurig opdat we projecten met een breed maatschappelijk draagvlak kunnen verwezenlijken en dit binnen vier domeinen:

Sport

Bent u gepassioneerd door hockey en voetbal? Wij ook. ABN AMRO steunt deze intensieve ploegsporten, die perfect aansluiten bij onze waarden. In België zijn we trotse partner van twee hockeyclubs uit de hoogste reeks: Braxgata (uit Boom) en KHC Dragons (uit Brasschaat). Daarnaast dragen we G-sport een warm hart toe. Zo zijn we hoofdsponsor van de ABN AMRO Integration Cup en het Football Kick-Off tornooi. 

Lees meer over sport

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur zit in onze genen. Al van bij onze oprichting zijn wij actief op het vlak van cultuurmecenaat. Dit heeft een collectie opgeleverd die teruggaat tot in de negentiende eeuw. Door de jaren heen kwam de nadruk te liggen op hedendaagse kunst. Zo ontstond een zeer uitgebreide en gevarieerde bedrijfscollectie, die vandaag wordt beheerd door en eigendom is van de Stichting Kunst & Historisch Bezit ABN AMRO (Nederland).

Lees meer over cultuur

Educatie

Investeren in onze toekomstige generaties betekent natuurlijk ook investeren in educatie. Daarom steunt ABN AMRO verschillende initiatieven waarbij we kinderen en jongeren wegwijs maken in de financiële wereld en ze leren hoe ze hun talenten optimaal kunnen inzetten. Ook de ouders kunnen rekenen op advies omtrent financiële planning, met oog op de verdere studies van hun kinderen.

Lees meer over educatie

Ondernemerschap

Ondernemerschap maakt de kern uit van het bankwezen. Als Partner van de Toekomst richten wij ons dus ook op ondernemers en investeerders. Ondernemerschap heeft een positieve impact op de maatschappij; het bevordert economische groei, voedt ambities en stimuleert innovatie. Een ondernemende samenleving sluit perfect aan bij een moderne en dynamische tijdsgeest en daar wil ABN AMRO actief aan meewerken.

Lees meer over ondernemerschap