Sport

KVO
ABN AMRO : gepassioneerde sponsor van KV Oostende

Hockey video
ABN AMRO Video Hockey

Logo integration cup

Met sport heeft ABN AMRO heel wat raakvlakken. Zo steunen zowel sport als bankieren op waarden als doorzettingskracht, teamwork en passie. Het zal u dus niet verbazen dat ABN AMRO België trotse partner is van verschillende sportinitiatieven; het G-sportfonds, hockeyclubs Braxgata & Dragons en KVC Oostende kunnen op onze betrokkenheid en steun rekenen voor hun maatschappelijke projecten. Daarnaast organiseert ABN AMRO het ‘Football Kick-Off toernooi’ en de ‘Integration Cup’.

G-Sportfonds

De wilskracht, moed  en overtuiging van G-sporthelden zijn een inspiratie voor iedereen. ABN AMRO steunt het G-sportfonds van de provincie Antwerpen financieel en zet zich in om de integratie van G-sporters in de sportwereld te bevorderen. 

Lees meer over het G-Sportfonds

Braxgata & Dragons

ABN AMRO is gepassioneerd partner van Hockey clubs Braxgata (uit boom) & Dragon (uit Brasschaat): twee clubs uit de hoogste reeks. Samen met ABN AMRO bouwen ze verder aan dit succesverhaal, wedstrijd na wedstrijd.

Lees meer over Braxgata & Dragons

KV Oostende

Als partner van de toekomst steunt ABN AMRO de jeugdploegen van KV Oostende. Op deze manier wil ABN AMRO Jongeren de kans geven om talent te ontdekken  en te ontwikkelen.

Lees meer over KV Oostende