Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Diamond & Jewellery Clients

Diamond & Jewellery Clients

Diensten aan de diamant- en juwelensector

Diamond & Jewellery Clients

  • Meer dan 100 jaar ervaring 
  • Actief in Antwerpen
  • Duurzaamheid als één van de kernwaarden 
ABN AMRO biedt al meer dan honderd jaar wereldwijd financiële services aan de diamant- en juwelensector. Onze afdeling Diamond & Jewellery Clients (D&JC) heeft in Antwerpen haar hoofdkantoor in de Hovenierstraat.
 
Onze klanten zijn internationale, regionale en lokale bedrijven die actief zijn in de handel in ruwe en gepolijste diamanten, het slijpen en polijsten van diamanten, het maken van sieraden en de verkoop hiervan aan de consument.
Diamond

Duurzaamheid

Duurzaamheid heeft een grote mate van prioriteit en maakt deel uit van de dialoog met onze klanten en ook met de andere belangrijke partijen in de industrie. D&JC bevordert actief het belang van duurzaamheid voor de sector: niet alleen in onze directe gesprekken, maar ook tijdens conferenties en bijvoorbeeld door middel van de inzet van onze Sustainable Diamond Jewellery Guide. Daarnaast promoot D&JC bedrijven ook zich te laten certificeren door de ‘Responsible Jewellery Counsel’ (RJC).
ABN AMRO

Ons team

Ons gespecialiseerde en toegewijde team in Antwerpen, combineert diepgaande sectorkennis met een doorgedreven kennis van de bedrijven. Doordat wij de unieke waardeketen van uw bedrijf nauwlettend in de gaten te houden, kunnen wij het aanbod van onze diensten en producten aanpassen aan de dynamiek van de markt. 
 
ABN AMRO Diamond & Jewellery Clients
Hovenierstraat 39
2018 Antwerpen