Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

ABN AMRO België

Banking for better, for generations to come

ABN AMRO België is een vernieuwende bank met Nederlandse roots en een internationaal netwerk. In België staan er +/- 400 medewerkers voor u klaar, verspreid over 4 business activiteiten.
 
Naast Private Banking kan u ook bij ons terecht voor een uitgebreid product- en dienstenpakket binnen Corporate Banking. Met onze diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en ons internationale netwerk bent u bij ABN AMRO aan het juiste adres.
 
Daarbij hebben we een duidelijke doelstelling: Banking for better, for generations to come. Samen met onze klanten gaan we de uitdagingen van onze tijd aan en geven we vorm aan de toekomst. We nemen onze rol in de samenleving ernstig en bieden onze klanten vertrouwen en waarde voor de lange termijn. Deze doelstelling is het kompas voor het realiseren van onze globale strategie.
Ondernemer en Onderneming

Ontdek onze unieke aanpak voor ondernemers: privé én professioneel

Met ons aanbod voor ondernemers en hun ondernemingen wordt de kracht en kennis van Corporate Banking en Private Banking gebundeld. Hierdoor kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn, omdat we als een gespecialiseerd team voor zowel uw zakelijke als privé-behoeftes optreden. 

Door onze uitgebreide kennis op vlak van belangrijke transitiethema’s zoals energie, digitalisatie en mobiliteit, zorgen we er daarnaast voor dat uw onderneming en uw vermogen beschermd zijn én kunnen groeien in de snel veranderende wereld van morgen.

Diamond & Jewellery Clients

ABN AMRO biedt al meer dan honderd jaar wereldwijd financiële services aan de diamant- en juwelensector. Onze afdeling Diamond & Jewellery Clients (D&JC) heeft in Antwerpen haar hoofdkantoor in de Pelikaanstraat. Onze klanten zijn internationale, regionale en lokale bedrijven die actief zijn in de handel in ruwe en gepolijste diamanten, het slijpen en polijsten en het maken en verkopen van sieraden.

Corporate & Institutional Clients

ABN AMRO heeft zowel in Nederland als internationaal een sterke expertise opgebouwd bij het bedienen van grootzakelijke klanten. In België staat er voor u een team van financiële experts klaar die de lokale markt en uw sector grondig kennen en graag met u mee denken over de toekomst van uw bedrijf. Daarvoor bieden we een uitgebreid pakket aan producten en diensten aan, die variëren van financiering tot strategisch advies.

Transaction Banking Hub

Onbekende regels en procedures, bij zakendoen in het buitenland komt veel kijken. Bankieren in België wordt een stuk eenvoudiger met de ondersteuning van onze Transaction Banking Hub. De Transaction Banking Hub is actief in de belangrijkste financiële Europese centra met teams in België, Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk. Ontdek of de Transaction Banking Hub iets voor uw bedrijf kan betekenen.

Private Banking

Bij ABN AMRO Private Banking krijgt u voor elke fase in uw leven ondersteuning van een gespecialiseerde Private Banker. Zo bent u verzekerd van waardevol advies en deskundige dienstverlening op maat. Dat kan vanaf een besteedbaar vermogen van € 1.000.000. Wij bieden onder meer Vermogensplanning, Discretionair Vermogensbeheer en Beleggingsadvies, Private Wealth Management en een uniek pakket voor Onderneming & Ondernemer.