Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Corporate Banking Home

Over Corporate Banking

Lokale dienstverlening op internationaal niveau

ABN AMRO België is een vernieuwende bank met Nederlandse roots en een internationaal netwerk. In België staan er +/- 400 medewerkers voor u klaar, verspreid over 4 business activiteiten.
 
Naast Private Banking kan u ook bij ons terecht voor een uitgebreid product- en dienstenpakket binnen Corporate Banking. Met onze diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en ons internationale netwerk bent u bij ABN AMRO aan het juiste adres.
Diamond & Jewellery Clients 624x362

Diamond & Jewellery Clients

ABN AMRO biedt al meer dan honderd jaar wereldwijd financiële services aan de diamant- en juwelensector. Onze afdeling Diamond & Jewellery Clients (D&JC) heeft in Antwerpen haar hoofdkantoor in de Pelikaanstraat.
Corporate and Institutional Banking

Corporate & Institutional Banking

ABN AMRO heeft zowel in Nederland als internationaal een sterke expertise opgebouwd bij het bedienen van grootzakelijke klanten. In België staat er voor u een team van financiële experts klaar die de lokale markt en uw sector grondig kennen en graag met u mee denken over de toekomst van uw bedrijf. Daarvoor bieden we een uitgebreid pakket aan producten en diensten aan, die variëren van financiering tot strategisch advies.
International Desk

International Desk

Onbekende regels en procedures, bij zakendoen in het buitenland komt veel kijken. Bankieren in België wordt een stuk eenvoudiger met de ondersteuning van onze International Desk. International Desk is actief in de belangrijkste financiële Europese centra met teams in België, Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk. Ontdek of de International Desk iets voor uw bedrijf kan betekenen.